Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

EURAN MMP video

EURAN MMP esite

EURAN MMP toimii taas ja voi hyvin 

Euran matkamoottoripyöräilijät ry, josta käytetään lyhennettä EMMP on alun perin perustettu jo vuonna 1976. ( Kerho täyttää siis vuonna 2026 jo viisikymmentä vuotta). Muutaman hiljaisen vuoden jälkeen v.1980 kerhon toiminta lähti lujaan nousuun. Se oli aktiivista aina 2000-luvun alkuun saakka, kunnes yhdistys lopetettiin vähäisen toiminnan myötä.

Kerhon toiminta lähti uudelleen nousuun 13.03.2011 muutamien innokkaiden motoristien toimesta, jolloin pidettiin yhdistyksen uusi perustamiskokous.

Kerho on saanut uutta nostetta toiminnalleen ja jäsenmäärä on vakiintunut sinne sadan paikkeille.

Yhdistyksen tarkoituksena on moottoripyöräharrastuksen, moottoripyörän hallintataidon ja liikennekulttuurin edistäminen jäsentensä keskuudessa. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää moottoripyöräilyyn ja liikennekysymyksiin liittyviä valistus-, tiedotus-, koulutus- ja harjoitustilaisuuksia esim. ennakoivanajon kurssien muodossa.

Toimintansa tukemiseksi yhdistys voi ottaa vastaan lahjoituksia ja testamentteja, omistaa toimintaansa varten tarpeellisia kiinteistöjä sekä toimeenpanna asianmukaisen luvan saatuaan arpajaisia ja rahankeräyksiä. Kerho tekee talkoita ja julkaisee keväisin kausijulkaisun, jonka tekemisen mahdollistavat mainostajat. Kiitos kerhon tukemisesta heille.

Yhdistyksen jäseneksi voi hakea jokainen, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt sekä maksaa vuotuisen jäsenmaksun (2024 30€ tai alle 18v, opiskelija,  asepalvelusta suorittava 15€)

Vaikka yhdistys voi tarvittaessa hylätä hakemuksen niin semmoista ei vielä ole tapahtunut, joten tervetuloa mukaan toimintaan.